Mijn naam is Emma Gevorgian, geboren in 1989 en mama van 2 kinderen. Ik ben ondertussen ook meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd.

Als persoon ben ik verantwoordelijk, respectvol, zorgzaam, behulpzaam, ondernemend, gedisciplineerd en rechtvaardig. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan hoog in het vaandel.

Al op zeer jonge leeftijd startte ik met werken in de privé sector, waar ik doorgroeide tot manager en vakbondsafgevaardigde en hiermee een interne en een externe functie uitvoerde.

In mijn carrière jaren heb ik vele ups en downs gekend maar door mijn persoonlijkheid heb ik veel obstakels overwonnen die me sterker hebben gemaakt en hebben doen groeien tot wie ik nu ben.

Als jongvolwassene combineerde ik studies in pedagogie – kindercoaching – klinische psychologie en Orthopedagogie. Ik ben enorm geïnteresseerd in de mens en haar authentieke expressie vanuit emoties. Emoties bieden bescherming, maken behoeftes duidelijk en zorgen voor verbinding.

Met de geboorte van mijn kinderen lag de focus op onvoorwaardelijke ouderschap, en ben ik me verder gaan verdiepen in interpersoonlijke relaties, gedrag en ontwikkeling van kinderen.

Ik heb veel obstakels overwonnen die me hebben doen groeien tot wie ik nu ben.